Info over de gietijzeren houtkachels

Openingstijden Maandag t/m Vrijdag van 10 tot 17 uur. FF bellen dan ben ik zelf aanwezig!!! 06-51541266

Zaterdag van 10 tot 12 uur  's Avonds op afspraak.

Een warm welkom bij "Dehoutkachelfarm" in 's-Gravenzande.

 

Voor geheel vrijstaande - of inbouwkachels kunt u bij ons terecht.

 

 

Waarom wij gekozen hebben voor gietijzeren houtkachels. Om te beginnen, de kachels zijn betaalbaar (wij importeren zelf) voor iedereen en verdienen zich heel snel terug bij regelmatig gebruik. Maar moeders oog wil ook wat. Wij doen daarom ons uiterste best om de leukste modellen bij ons in het assortiment te hebben, en kunt u op uw gemak allemaal bekijken in onze showroom.

Al onze houtkachels zijn voorzien van cleanburn en airwash raampjes en blijven hierom langer schoon. Maar het aller belangrijkste ze geven snel warmte af. Eerst voelbaar infrarood door het grote glas en na ongeveer 15 min komt de kachel op temperatuur En dat is wel zo praktisch, snel en warm genieten.

Onze gietijzeren kachels kunnen ook een nacht branden op een vulling en zijn gemaakt om elke dag te gebruiken. De hedendaagse gietijzeren kachels zijn sterk verbeterd. De kachels die wij voor u hebben verzameld zijn voorzien van gietijzeren vuurplaten rondom het vuur. Die zorgen voor een betere vergassing van het hout,
Een houtkachel die niet goed op temperatuur komt (tussen 200 tot 600 graden komt) kan niet goed branden. Het is ook daarom dat wij geen voorstander zijn van houtkachels die gevuld met water gekoppeld aan de cv. Dit water is namelijk nooit hoger dan 90 graden.

Gietijzeren kachels zijn bestand tegen hoge temperaturen, zijn daardoor vormvast (denk maar aan het motorblok van uw auto). Gietijzeren houtkachels gaan bij goed gebruik wel een mensenleven mee.

Al onze kachels worden geleverd onder keurmerk EN13240 en of CE toelating en met volledige garantie verkocht. Wij hopen dat u gaat kiezen voor een houtkachel en wensen u en de hele familie alvast heel veel warmte van de kachel.

Aad en Janny van der Meer

Naaldwijkseweg 356

2691 PZ  's-Gravenzande

Bel 06 - 51541266  of  0174 - 440027 (privé)                                                                                                                                               

 

                                                  


                                                                                                                                                                                                         

   

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

30.01 | 15:19

Kachels uit grootmoeders tijd staat er op de site. Niet alleen de kachels maar zeker ook de service is nog uit grootmoeders tijd. Aandacht voor de klant. Top!

...
04.01 | 16:15

Bij Aad staat klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel, maar dat vindt hij zelf volgens mij vanzelfsprekend! Echt betrouwbaar adres om een kachel te kopen!

...
23.11 | 20:42
VRIJSTAANDE KACHELS heeft ontvangen 1
23.11 | 20:42
VRIJSTAANDE KACHELS heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk