Bezoek de houtkachelfarm in 's-Gravenzande (Zuid - Holland) Wij garanderen voor deze kwaliteit de laagste prijsgarantie. Ook verzorgen wij de complete installatie naar uw wensen. U zult verstelt van onze lage prijzen en zeer goede kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg.

 

 

 

De Houtkachelfarm steeds beter bereikbaar.

 
Wij brengen onze houtkachels steeds dichter bij u. In het Westland kunt u zich geheel vrijblijven laten adviseren Aad en Janny van der Meer zijn u daarin graag van dienst. Leuker kunnen wij het niet maken, makkelijker wel.
Kent u het nog? Die heerlijke warmte bij de houtkachel in grootmoederstijd. De Houtkachelfarm biedt u dit fijne gevoel. Via deze website kunt u bekijken welke gietijzeren houtkachels wij uit ons depot in Maurik te koop aanbieden. Al onze houtkachels zijn voorzien van een boven en een achteruitlaat. U hoeft dus niet te kiezen. Dit is wel zo makkelijk bij het zoeken naar de juiste houtkachel.

De Houtkachefarm in 's-Gravenzande adviseerd alleen onze handgemaakte gietijzeren houtkachels die voldoen aan het TUV keurmerk en daarnaast bieden wij u vijf jaar garantie.
Rechtstreeks verkopen via internet doen wij niet, een houtkachel past niet in een winkelwagentje. Een houtkachel moet namelijk bij u passen, u moet er een goed gevoel bij krijgen en de maten moeten juist zijn. Kortom, eerst kijken en dan kopen. Neem gerust uw kinderen mee. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt beter eerst even bellen zodat wij uw persoonlijke wensen rustig kunnen bespreken. Wanneer u belt, zijn wij er voor u.


Nog niet gelukt om een houtkachel te vinden. Kom eens bij ons langs. Kunt u uw nieuwe houtkachel niet zelf meenemen wij bezorgen hem bij u voor de deur. Wij geven ook uitleg hoe de kachel het best kan worden vervoerd.

Vergeet niet de maten op te nemen voordat u langs komt.  

Wij zien uw komst graag tegemoet,

Aad en Janny van der Meer

Naaldwijkseweg 356

2691 pz  's-Gravenzande

Bel ons 06-51541266 of 06-40827825

 

 Gietijzerenhoutkachels uit grootmoederstijd!!! Ook vind u bij ons moderne plaatstalen kachels al dan niet met speksteen.